ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Με ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και εφαρμογής, κατασκευάζονται έργα μοναδικής αισθητικής που χαρακτηρίζονται για τη κατασκευαστική τους λεπτομέρεια, τη λειτουργικότητα και την εναρμόνησή τους με το φυσικό περιβάλλον.

Στάδια για την αρχιτεκτονική μελέτη κτιρίου

  • Το πρώτο στάδιο είναι η αρχιτεκτονική προμελέτη, κατά την οποία καταγράφονται και επεξεργάζονται τα δεδομένα του κάθε έργου και που σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.
  • Ερευνόνται τα χαρακτηριστικά του οικοπέδου, οι όροι δόμησης, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα καταγράφονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες του ιδιοκτήτη.
  • Αφού καθοριστεί το κτιριολογικό πρόγραμμα, οι λειτουργικές προϋποθέσεις και η αισθητική του κτιρίου, διερευνάται ένας αριθμός εναλλακτικών σεναρίων, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του με τον πληρέστερο τρόπο.
  • Στο επόμενο στάδιο σχεδιάζεται με ακρίβεια το κτίριο στοχεύοντας στην υψηλή αισθητική και στην ικανοποίηση τόσο των αναγκών, αλλά και των επιθυμιών των χρηστών. Αξιοποιούνται τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της περιοχής και με την χρήση νέων τεχνολογιών σχεδιάζονται φιλικά προς το περιβάλλον κτίρια.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Μη αναγνώσιμο? Αλλαγή λέξης. captcha txt

Start typing and press Enter to search